EGETURK Özlem Ungarsk Fingerskiver Pålegg 200g
EGETURK Özlem Ungarsk Kalkunskiver Pålegg 200g
Özlem Ungarsk salami er tilberedt av kalkunkjøtt og smaksatt med spesielle krydderblandinger.
Hemmeligheten bak dens spesielle smak er at den modnes med en langvarig tørketeknikk.
Produsert med Egetürk ekspertise og kvalitet for deg og dine kjære.
Oppskåret i sin praktiske emballasje.
En ideell smak for de som lengter etter helse og letthet.
Innhold
Kalkunkjøtt, solsikkeolje, biffolje, vann, potetstivelse, soyaprotein, melkeprotein, hvetefiber, krydderblanding, salt, hvitløk, fortykningsmiddel (karradiumstabilisator), (konserveringsstabilisator), (natriumstabilisator) polyfosfat) , antioksidant (askorbinsyre), smakstilsetninger, naturlig røkelsessmak.
Allergenadvarsel
soyaprotein, melkeprotein, hvetefiber
Lagringsforhold
Oppbevares ved 0-4 °C
Næringsinnhold pr 100g
energi1428kJ – 344kcal
dyrefett28,3 g-
mettede fettsyrer14,4 g
karbohydrat3,2 g-
sukkerforhold0,6 g
protein19,1 g
salt3,2 g
for 100g | |
energi | 1428kJ – 344kcal |
dyrefett | 28,3 g |
– mettede fettsyrer | 14,4 g |
karbohydrat | 3,2 g |
– sukkerforhold | 0,6 g |
protein | 19,1 g |
salt | 3,2 g |
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,2 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 4017979018000 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.