SAMYANG Buldak Kylling Ramen Curry Nudler 140g
Et fantastisk samarbeid mellom Hot Chicken Flavour Ramen og rik smak av karri (KMF Halal).
Allergisk ingrediens: Hvete, soya, melk, peanøtter, tomat, biff
Dette produktet er produsert på samme produksjonsanlegg som produkter som bruker bokhvete, makrell, krabbe, reker, svinekjøtt, tomater, valnøtter, blekksprut og skalldyr.
Matlagingsinstruksjoner:
1. Kok nudler i 3 minutter i vann.
2. Tøm nudler.
3. Tøm krydderpakker i panne på middels varme.
4. Ha nudlene tilbake i pannen og stek raskt i 1 – 2 minutter, jevnt dekk nudlene. Nyt!
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,140 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8801073113404 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | Ingredienser Næring per 100 gram Energi 1664kj/303kcal |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Inneholder hvete, tapioka, melk, muskat og soya. Tilberedt hos et firma som også behandler bygg, krepsdyr, egg, fisk, peanøtter, melk, selleri, sennep, sesamfrø og bløtdyr. Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.