FATTORIE UMBRE Basilikum Pesto All Genovese 180g
FATTORIE UMBRE Pesto All Genovese 180g
Den mest berømte, tradisjonelle italienske sausen siden 1800-tallet. Pesto Genovese er en kombinasjon av fersk basilikum og andre nøye utvalgte ingredienser blandet i en unik saus for smaken. En ideell saus til enhver form for pasta.
Ingredienser:
Basilikum 41%
solsikkeolje
oster (kumelk, sauemelk, salt, løpe) 7,5%
cashewnøtter
salt
potetflak
sukker
naturlig smak
pinjekjerner 1%
ekstra jomfru olivenolje
surhetsregulator: E575
dehydrert persille
hvitløk
Allergener
Peanøtter, melk, kan inneholde spor av avskallet frukt / nøtter
Næringsstoffer i 100 g
38,3 g Fett i høy mengde
4,7 g Mettet fett i moderat mengde
2 g sukker i liten mengde
2,5 g Salt i høy mengde
Oppbevaring
Oppbevares kjølig og tørt, dekk med olje, kjøle og konsumere innen 5 dager etter åpning
Vi har et stort utvalg av høy kvalitet Pesto,Tapenade,Pastasaus,pizzasaus,saus typer,matvarer -blomster – nonfood til lave priser.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,18 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8013945930105 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.