Paprika Rød (500 gr)

kr 29,90 MVA inkludert

In stock

… kr/kg Holland

SKU: 20061 Category: Tag:

LAGRING

8 – 10°C

Paprika oppbevares best i plast ved 8 – 10° C. Holdbarheten bør være minst en uke eller mer i riktig temperatur og luftfuktighet.

Den grønne varianten har gjerne noe lengre holdbarhet enn de andre mer modne variantene.

Pass på å beskytte mot etylengass og sterk lufttrekk.

NÆRINGSTABELL

Næringsinnhold i 100 gram spiselig matvare
Spiselig del89 %
Vann91 g
Kilojoule120 KJ
Kilokalorier28 Kcal
Protein1,1 g
Karbohydrat4,6 g
Fett0,2 g
Mettet fett0,1 g
Enumettet fett0 g
Flerumettet fett0,1 g
Stivelse0 g
Mono + Di4,6 g
Kostfiber1,9 g
Beta-karoten660 µg
Vitamin A55 RAE
Vitamin D0 µg
Vitamin E3,2 Alfa-TE
Vitamin B10,05 mg
Vitamin B20,09 mg
Niacin0,9 mg
Niacin ekviv.1,1 NE
Vitamin B60,4 mg
Folat21 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin C200 mg
Kalsium6 mg
Jern0,4 mg
Natrium0 mg
Kalium218 mg
Magnesium11 mg
Sink0,3 mg
Selen0 µg
Kopper0,01 mg
Fosfor24 mg
Kilde:frukt.no

Hos gomarked.no finner du alltid et stort utvalg av ferske frukt, grønnsaker og etniske matvarer…

Gode priser for deg som kjøper mye frukt og grønnsaker.

Vi tilbyr både tradisjonelle og eksotiske frukt og grønnsaker.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Barcode Nummer:

20061

Ingredienser&Næringsinnhold:

x

Næringsinnhold informasjon:

Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd.

Allergener:

Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din.

Oppbevaring:

Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader

Holdbarhetsdato informasjon:

Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Vennligst skriv inn postnummeret ditt for å identifisere nærmeste supermarked og handle der.

[postakodu]