Jalapenos Pepper 100g
Når Jalapeño er moden blir den rød og søtere på smak. Styrken er medium til sterk. Den inneholder 2 500 – 5 000 scovillegrader.
Jalapeño er en populær chilifrukt og passer i mange matretter. I USA brukes den til og med i godteri, is og sennep. Rød Jalapeño selges også tørket, men da under navnet chipotle.
BRUKSOMRÅDE
Før bruk fjernes chiliens stilk og frø og deretter kan den kuttes i tynne skiver som kan brukes rå i gryter, fylles, stekes lett eller forvelles til bruk i mange typer meksikanske eller italienske retter. Chili kan gjerne brukes til taco eller på pizza, men husk at det har en sterk nesten brennende smak. Den kan også brukes som krydder og tas hele med i gryteretter, men bør da tas ut før servering.
EGENSKAPER
Chili har både lavt energi – og fettinnhold. Chili har et høyt innhold av vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Chili er en kilde til vitamin B6, kalium og kopper. Vitamin B6 bidrar til normal energiomsetning, mens kalium bidrar til normalt blodtrykk. Chili har også et høyt innhold av kostfiber som er gunstig for fordøyelsen. Siden chili ofte brukes som krydder er forbruket såpass lite at dette har liten ernæringsmessig betydning.
Kilde.Frukt.no
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,1 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 20037 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.