TRS Black Cardemomme Hel Svart Kardemomme 200g
Kardemomme er et krydder som folk har brukt i århundrer både i matlaging og som medisin.
Opprinnelig en vanlig ingrediens i Midtøsten og arabisk mat, har kardemomme også vunnet popularitet i vest.
Kardemomme inneholder flere vitaminer og mineraler, samt litt fiber. Det er også veldig lavt i karbohydrater og kalorier .
Ifølge LandbruksdepartementetPålitelig kilde, en spiseskje malt kardemomme inneholder følgende næringsstoffer:
- kalorier: 18
- totalt fett: 0,4 gram (g)
- karbohydrater: 4,0 g
- fiber: 1,6 g
- protein: 0,6 g
Den inneholder også følgende mengder vitaminer og mineraler:
- kalium: 64,9 milligram (mg)
- kalsium: 22,2 mg
- jern: 0,81 mg
- magnesium: 13,3 mg
- fosfor: 10,3 mg
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,2 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 5017689038137 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.