TRS Roasted Salted Chana 300g
TRS Roasted Chana tilberedes ved tørrsteking av kikerter på lav flamme for å beholde smaken og godheten.
Denne knasende snacken gir den perfekte kombinasjonen av helse og smak!
Kulinariske bruksområder
– Den kan spises som den er eller i den tradisjonelle indiske kombinasjonen med gur eller jaggery (denne variasjonen er kjent som gur chana).
– Hakkede tomater, løk, korianderblader, salt, chat-masala, sitronsaft og stekt chana kommer sammen for å lage en deilig og rask chaat-tilberedning.
– Ristet Chana kan brukes til tilberedning av chutney og poha (chivda) ack.
– Den kan avluses, jordes og kan brukes i søtsaker.
Helsefordeler
– Det regnes som et sunt snackalternativ for de som har høyt kolesterol og diabetes (ettersom det har lav glykemisk indeks)
– Det er en god kilde til kostfiber, kalsium, folat, fosfor etc.
– Det inneholder lite kalorier og fett, høyt protein og jern.
Vi har stor utvalg av Belgfrukter,bønner,linser,kikerter,mais,fava bønner,frø,chaifrø,quinoa og mye mer.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,3 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 5017689051495 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.