Cebel Grønn Oliven Ripet m/Stein 1650g
CEBEL Grønn Oliven Cizik Ripet Med Stein 1600g
Denne dyrebare maten, som vokser på oliventreet, som kan bli opptil 10 meter langt, med en tett gren og en flat topp, blir først til blomster og deretter til oliven og tar sin plass på bordene våre. Olivenfrukten blir først grønn og blir til en lys svart farge etter modning. Mens du tilbereder CEBEL Grønn Oliven Cizik Ripet Med Stein; Produktene som samles før de blir svarte, skilles etter størrelse etter vask.
Det kastes i saltvannet ved å passere gjennom tegnemaskinen. Så tar den sin plass i bordene våre.
Ingredienser: grønne oliven, drikkevann, kokesalt, vegetabilsk olje, sitron, kapers, krydderblanding, surhetsregulator (sitronsyre, melkesyre), antioksidant (askorbinsyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, potaumsorbat), strukturherder (kalsiumklorid) .
Næringsinnhold 100g
Karbohydrat (g)
1.0
Mettet fett (g)
5.7
Energi (kcal)
285,0
Sukker (g)
0,4
Salt (g)
3.7
Energi (kJ)
1192.0
Fett (g)
29.0
Protein (g)
3.1
Transfett (g)
0,0
Vi har et stort utvalg av høy kvalitet Frukt,Grønnsaker,Tørrvarer,Kjølevarer,Frysevarer,Bakevarer,Blomster,Noonfood til lave priser.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 1,6 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8690100001025 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.