CALNORT Gelatin Neutra Uten Smak Halal Agar Agar 20g
CALNORT Gelatin Neutra Unflavoured Halal 20g
Med CalNort-smakløst gelatinepulver kan du enkelt smake på gelatin-desserten din med hvilken som helst smak du liker.
Dette produktet er glutenfritt, og som alle andre CalNort-produkter halal-sertifisert.
Gelatin er et protein som er utvunnet fra blant annet sener, knokler og hud fra dyr. Gelatin brukes blant annet i dessertgelé, gummigodteri, marshmallow, og i noen iskremer, dipper og yoghurter.
Ingredienser: smakløst gelatin , typisk 90% proteiner og 10% vann.
Mengde per
|
Energi (kcal) 61 |
Fett 0 g | |
Mettet fett 0 g | |
Flerumettede fettsyrer 0 g | |
Enumettede fettsyrer 0 g | |
Kolesterol 0 mg | |
Natrium 75 mg | |
Kalium 1 mg | |
Karbohydrater 14 g | |
Fiber 0 g | |
Sukker 13 g | |
Protein 1,2 g |
Vitamin A | 0 IU | Vitamin C | 0 mg |
Kalsium | 3 mg | Jern | 0 mg |
Vitamin D | 0 IU | Vitamin B6 | 0 mg |
Vitamin B12 | 0 µg | Magnesium | 1 mg |
Kilde: Wikipedia
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,02 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8412164007788 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.