Hutesa Grønn Oliven M/Stein 700g
HUTESA Grønn Oliven Med Stein 700g
Hva er fordelene med grønne oliven?
Det er et produkt som inneholder vitaminer og mineraler som kalsium, magnesium, kalium, natrium, jern og kobber.
Mengden råfiber, som er viktig i fordøyelsen, er balansert. Vanninnholdet er høyere enn andre olivenfarger.
Det er en mat med vitamin A, E og D. Det brukes som råvare i farmasøytisk og kosmetisk industri.
Talentene med grønne oliven slutter ikke. Til slutt gir det utvilsomt mange fordeler for menneskers helse med sine gunstige fettsyrer.
Å konsumere en slik sunn mat gjør også en person lykkelig.
Som med hvert produkt er mengder og forbruksperioder to viktige temaer i sunne ernæringsoppskrifter.
Ingredienser: Oliven,salt,vann,lactic asid
Næringsinnhold 100g:
Energi : 141kcal / 590kj
Protein: 0,9g
Karbonhydrade: 0,1g
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,7 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8426622208105 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.