NATIONAL Vermicelli 150G
Vermicelli eller seviyan er en tradisjonell type pastarunde i seksjon som er tykkere enn spaghetti
Ingredienser : Patentmel (hvete) 92%, vann.
Oppbevares på et rent og tørt sted
Oppskrift på Vermicelli Pudding Kok vermicelli i noen minutter i vann eller melk.
Separer kokt vermicelli og tilsett sukker og smør etter smak. Dryss sjokolade, kakaopulver eller tørr frukt for å forbedre smaken.
En deilig pudding er klar til servering
Næringsinnhold Per 100 g
EnergyinkJ
332Kcal
Per100 Protein
9,61 g
Per100 Karbohydrater
74,48 g
Per100Sukker
1,02 g
Per100Fett
1,95 g
Per100Fiber
2,7 g
Per100 Natrium 3mg
Vi har et stort utvalg av høy kvalitet Frukt,Grønnsaker,Tørrvarer,Kjølevarer,Frysevarer,Bakevarer,Blomster,Noonfood til lave priser.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,15 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 620514008554 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.