TAGINE Cumin Malt 160G
innfødt til et territorium inkludert Midtøsten og strekker seg østover til India.
Frøene – hver inneholdt i en frukt som tørkes – brukes i kjøkkenene til mange kulturer i både hel og malt form.
Selv om spisskummen antas å ha bruk i tradisjonell medisin, er det ingen bevis av høy kvalitet for at det er trygt eller effektivt som et terapeutisk middel
Næringsverdi per 100 g (3,5 oz)
Energi 1,567 kJ (375 kcal)
Karbohydrater
44,24 g
Sukker 2,25 g
Kostfiber 10,5 g
fett
22,27 g
Mettet 1,535 g
Enumettet 14,04 g
Flerumettet 3,279 g
Protein
17,81 g
Vitaminer Mengde% DV †
Vitamin A ekv.
betakaroten
8%
64 μg
7%
762 μg
Vitamin A 1270 IE
Tiamin (B1)
55%
0,628 mg
Riboflavin (B2)
27%
0,327 mg
Niacin (B3)
31%
4,579 mg
Vitamin B6
33%
0,435 mg
Folat (B9)
3%
10 μg
Vitamin B12
0%
0 μg
Kolin
5%
24,7 mg
Vitamin C
9%
7,7 mg
Vitamin d
0%
0 μg
Vitamin d
0%
0 IE
Vitamin E
22%
3,33 mg
Vitamin K
5%
5,4 μg
Mineralsantall% DV †
Kalsium
93%
931 mg
Jern
510%
66,36 mg
Magnesium
262%
931 mg
Mangan
159%
3,333 mg
Fosfor
71%
499 mg
Kalium
38%
1788 mg
Natrium
11%
168 mg
Sink
51%
4,8 mg
Kilde: Wikipedia
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,16 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 5420038405977 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.