DELISSIA Mayonnaise 470G
En hel eggmajones med tykk og kremaktig tekstur.
Delicia er laget med et snev av sitron
Majones er en tykk, kald saus laget ved emulsjon av eggeplomme og vegetabilsk olje.
Emulsjonen skjer når man pisker oljen forsiktig inn i eggeplommen.
I tillegg til olje og egg brukes det ofte litt eddik, fransk sennep eller sitronsaft, salt og pepper.
Ingredienser: Filtrert vann, eddik, pasteurisert eggehvite (egg), ekstra jomfruolivenolje, kaliumklorid, dehydrert løk, sennepsaus, dehydrert hvitløk, smaker, mikrokrystallinsk cellulose, karboksymehtylcellulose, kaliumsorbat, natriumbenzoat, sitronsyre, sukralose.
Næringsinnhold i 100 g / 100 ml
Energi (kcal) 740 kcal + 23%
Energi 3.096 kj
(740 kcal) + 24%
Fett 80,9 g + 26%
Mettet fett 6,6 g + 2%
Karbohydrater 1,5 g -48%
Sukker 1,3 g -14%
Proteiner 1,1 g + 16%
Salt 1,2 g -9%
Natrium 0,48 g -9%
Ernæringspoeng – Frankrike 20 + 12%
Nutri-Score E + 12%
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,47 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 5420038405458 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.