BUHARA Søt Chili Flakes Tatli Pul Biber 150g
BUHARA Søt Chili Flakes Tatli Pul Biber 150g
Det er produktet som oppnås ved å tørke rød pepper til den blir svart og male den i henhold til teknikken. Fuktighet og fuktighet er ideelt sett 1-2%. Den inneholder mye vitamin C. Det åpner appetitten, letter fordøyelsen.
Bortsett fra sukkerholdige produkter, brukes den i nesten alle retter, spesielt i lokale retter. Du kan også bruke den i retter som egg, ost, sjømat, rå kjøttboller, fylte kjøttboller, kebab, grønnsaker, kylling, forskjellige sauser, kjøtt, suppe, ris, salat, frokostblandinger.
Oppbevares på et kjølig, tørt og fuktighetsfritt sted, borte fra sollys.
Bruk produktet du kjøpte innen 2 år.
Foretrekk keramiske krukker som ikke utsettes for sollys.
Inneholder ikke konserveringsmidler.
Vi har et stort utvalg av høy kvalitet Frukt,Grønnsaker,Tørrvarer,Kjølevarer,Frysevarer,Bakevarer,Blomster,Noonfood til lave priser.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,5 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8692888623857 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.