SERA Acuka Frokostsaus 340g
SERA Acuka Frokostsaus 340g
Den tar plass blant de uunnværlige måltidene til frokost.
Den kan inntas med glede ved å smøre den på brød.
Den er produsert med tradisjonelle produksjonsteknikker.
Den har en naturlig struktur og inneholder ikke tilsetningsstoffer.
Det er ofte foretrukket til middag og ved siden av grillede kjøttretter.
Det er også mye brukt i pastasauser.
Den inneholder naturlig mat som løk, hvitløk, tomater og valnøtter.
Den kan serveres varm eller kald avhengig av forbruk.
Den har en skarp aroma fra varm paprika. • •
Kaloriverdi: 187kcal/100gr •
Opprinnelse: Tyrkia
Ingredienser: Paprika, tomatpuré, avskallede valnøtter, avskallede hasselnøttkjerner, vegetabilsk olje, hvitløk, salt, sukker, koriander, timian, spisskummen, sort pepper, surhetsmiddel E330, konserveringsmidler E202, E211.
Allergen advarsel
Inneholder hasselnøtter og valnøtter. Kan inneholde spor av sennep.
Næringsverdi 100 g/ml
Mettet fett (g) 0,9
Energi (kJ) 640,0
Energi (kcal) 153,0
Karbohydrater (g) 13,7
Fiber (g) 8,6
Protein (g) 4.5
Salt (g) 3.7
Fett (g) 7,0
Sukker (g) 7,4
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,34 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8690777212113 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.