KIKKOMAN Seasoning For Sushi Ris 300ml
Kikkoman Seasoning for Sushi Rice er det perfekte krydderet for sushi-ris tilberedt på ditt eget kjøkken.
Den er mildere enn vanlig eddik og har et lavere syreinnhold.
Du kan bruke den til alt mulig, ikke bare til å lage sushi-ris.
Den er også ideell til salater eller som marinade til kjøtt og fisk.
Denne Kikkoman-sausen passer for veganere.
Ingredienser : Vann, riseddik (31%), sukker og salt.
Du må bruke spesiell sushi-ris – japansk kortkornet ris – for å lage sushi.
Hvorfor kortkornet ris? Fordi den er stivelsesholdig og stivelsen gjør den klissete nok til å holde alle sushiingrediensene sammen.
Vask alltid sushirisen før du starter.
Du kan gjøre dette i en risdamper eller panne ved å bruke like mengder vann og ris.
Dette får risen til å svelle og gjør den perfekt til sushilaging.
Næringsinformasjon per 100 ml
Energi | 706 kJ / 169 kcal |
fett | 0 g |
hvorav metter | 0 g |
Karbohydrat | 38 g |
hvorav sukkerarter | 37 g |
Protein | 0 g |
Salt | 7,5 g |
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,3 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 4901515349652 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.