BABKINI Solsikkefrø Risted 300g
BABKINI Solsikkefrø Risted 300g
Stekte solsikkefrø «Babkini» er populære stekte solsikkefrø
Solsikkefrø er et veldig nyttig produkt. De inneholder store mengder magnesium, noe som er så nyttig for hjertet og musklene våre.
Kalsiuminnhold i frø er sammenlignbart med kalsiuminnholdet i rømme eller yoghurt.
Også i den kjemiske sammensetningen av frø kan du finne vitamin E, som er så nødvendig for menneskers helse.
Velkjent faktum at frø inneholder kjemiske elementer som bremser aldringsprosessen.
Alle disse nyttige egenskapene opprettholdes selv i stekte solsikkefrø.
Men dette er ikke alle fordelene med frø, ikke glem at frø kan berolige nerver.
For mange mennesker er det å nippe solsikkefrø en slags meditasjon som fører til tankens harmoni, som også er viktig for menneskers helse.
I Russland, for 10 – 15 år siden, kunne stekte solsikkefrø kun kjøpes fra pensjonerte damer.
De stekte solsikkefrø, pakket inn i papirposer fra aviser og solgte dem i de overfylte gatene.
Kjøpere fant empirisk ut hvilke av pensjonistdamene som solgte de beste frøene.
Nå produseres brente solsikkefrø i industriell skala og pakkes automatisk i lokalene slik at forbrukeren ikke lenger er i tvil om kvaliteten på produksjonen.
Ristede solsikkefrø «Babkini» er store frø av høy kvalitet med en smak som fra «den samme pensjonerte damen».
Ernæringsinformasjon
Karbohydrater
2 g
Kostfiber
3 g
Sukker
1 g
fett
13 g
Mettet
2 g
Flerumettet
– g
Enumettet
– g
Transe
– g
Protein
7 g
Natrium
1 mg
Kalium
– mg
Kolesterol
– mg
Vitamin A
-%
Vitamin C
en %
Kalsium
2.%
Jern
7%
Prosentandeler er basert på et kosthold på 2000 kalorier om dagen.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,3 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 4605362008853 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.