MØN SALWA Aloo Paratha 4stk 400g
MØNSALWA Aloo Paratha 4stk 400g
Frisk smaksløkene dine med myk og potetmos innhyllet i milde krydder og urter, alt lagt i en myk paratha.
Denne tradisjonelle herligheten kan best nytes med te eller som et spontant valg til lunsj.
Matlagingsinstruksjoner:
- Ikke tin. Ta forvarm pannen ved (200 °C).
- Påfør litt olje/ghee på pannen.
- Ta ut Paratha fra fryseren, skrell av begge plastlagene, og legg Paratha direkte på den varme pannen.
- Stek fra begge sider til de er brune.
Ingredienser:
- Deig: Hvetemel, vann, vegetabilsk olje, salt og tillatt konserveringsmiddel (E282).
- Fyll: Potet, salt, grønn chili, fersk koriander og krydder.
Allergiråd:
- Dette produktet er laget i samme anlegg der melk, nøtter, soya og selleri også behandles
Vi har et stort utvalg av høy kvalitet frossenvarer til lave priser.
Frossen fisk,Kjøtt,is,kake,grønnsaker,kylling,and,scampi,akkar,desert,pierogi,samosa om mye mer …
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,4 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 8964000160121 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.