Kedainiu Meksikansk
KEDAINIU Meksikietiska Sriuba Suppe 480g
INGREDIENSER : Hvite og røde bønner (41%), vann, biff (12%), tomatpuré, hermetisert mais (mais, vann, sukker, salt), sukker, løk, gulrøtter, salt, rød pepper, hermetisk Chalapa pepper ( 1%) (Chalapica hot peppers, vann, salt, surhetsregulerende middel – eddiksyre, brennevinseddik, herder – kalsiumklorid), modifisert maisstivelse, naturlig røykaroma, krydderblanding, krydder.
BRUKSANVISNING: Fortynn innholdet i krukken 1:1,5 med vann og kok i 3-4 minutter. Smak til med rømme.
LAGRINGSFORHOLD:
Oppbevares mellom 0 °C og 25 °C. Oppbevares på et kjølig sted når den åpnes. Beskytt mot direkte sollys.
NÆRINGSVERDI (100G)
Energiverdi 939 kJ / 223 kcal
Fett 3,2 g
hvorav 1,0 g mettede fettsyrer
Karbohydrater 33 g
– hvorav sukkerarter 7,1 g
Protein 13 g
Salt 1,9 g
- Opprinnelsesland:
- Litauen
Vi har et stort utvalg av høy kvalitet Sylte Grønnsaker & Frukt til lave priser.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,48 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 4770583221685 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | x |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.