Tropicway Cocoyam Fu
Cocoyam fufu er en tradisjonell afrikansk rett laget av cocoyam, en stivelsesholdig rotgrønnsak som ligner på taro eller yam. Det er en populær stiftmat i vest- og sentralafrikanske retter og serveres ofte med en rekke supper og gryteretter. For å lage cocoyam fufu, skrelles cocoyam, hakkes og kokes til den er mør. Den kokte kokosen moses eller bankes til en jevn deiglignende konsistens. Den resulterende deigen formes deretter til små kuler eller sylindre, som serveres sammen med suppen eller lapskausen. Cocoyam fufu har en litt nøtteaktig og jordaktig smak og en jevn, seig tekstur.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0,680 kg |
---|---|
Barcode Nummer: | 5060051925221 |
Ingredienser&Næringsinnhold: | Ingredienser: Potetgranulat Cassava Cocoyam Rødbet Surhetsregulator Antioksidant Næringsinformasjon per 100 g: Kalorier: 97 Protein: 1,5g Karbohydrater: 22g Fiber: 2g Fett: 0,2g Natrium: 1mg Kalium: 550mg Kalsium: 16mg Jern: 0,4mg Vitamin C: 23mg |
Næringsinnhold informasjon: | Prosent daglig verdi (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en porsjon mat bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generelle ernæringsråd. |
Allergener: | Hvis informasjon om allergener ikke står der eller du mener den er feil vennligst les pakken på produktet for å finne informasjon om allergener. Produktetikettinformasjonen på vår nettside og online salgskanaler er den mest oppdaterte informasjonen som er kommunisert til oss av leverandøren av produktet. Ved eventuelle forskjeller mellom produktetikettinformasjonen og informasjonen som er tilgjengelig på vår nettside og online salgskanaler, ligger ansvaret helt hos leverandøren, Av denne grunn, vennligst sjekk produktpakken hvis du har noen allergier eller stoffer som kan skade helsen din. |
Oppbevaring: | Kjølevarer bør være 4º C Frysevarer bør være -18°C eller kaldere Tørrvarer bør være mellom 10 og 20 grader |
Holdbarhetsdato informasjon: | Alle matvarer hvor holdbarheten har betydning for om maten er trygg, skal være merket med "siste forbruksdag" på emballasjen. Det er produsenten som setter holdbarhetsdato blant annet med bakgrunn i ingredienser og sammensetning, produksjonsmetoder, innpakning og oppbevaring. |
Reviews
There are no reviews yet.